Wat wij voor jou kunnen doen

Sit back, relax en geef jouw online marketing uithanden

SEO

Wij zorgen ervoor dat het organisch verkeer dat binnen komt op je website verhoogt word. Dit doen we door de online autoriteit te verhogen van je website en de laatste ontwikkelingen op SEO op de voet te volgen.

SEA

Door onze slimmekoppen aan de gang te laten gaan met Google Adwords kan je goedkoop betaald verkeer op je website krijgen via PPC (Pay Per Click).

Social Media

Altijd op een positieve manier in beeld zijn op je sociale media kanalen? Wij kunnen er voor zorgen, door een mix van leuke en product posts zorgen wij dat je social media kanaal een deel wordt van je sales kanalen.

Onderzoek

Wil je weten hoe klanten over je denken? Of hoe klanten je vinden? Of hoe je een nieuw product in de markt moet zetten? Wij verzorgen een breed aantal onderzoeken ondersteund door kwalitatieve en kwantitatieve data.

E-mail marketing

Nieuwsbrieven versturen? Of marketingmails die resulteren in conversies? Geheel in jouw huisstijl? Het kan!

Methode

Onze werkwijze

Briefing

Kennismaking en doelbepaling

Overeenkomst

We spreken af wat we leveren en voor welke prijs

Strategie

Specifieke aanpak
voor uw merk

Uitvoering

Wij nemen de
uitvoering uit handen

Rapportage

Je blijft op de hoogte van resultaten

Meer weten over Young Online? Lees meer over onze werkwijze. Klik hier!

OVER ONS

Nieuwe klanten vinden? Young Online helpt je daarbij! Door online marketing in te zetten op een doeltreffende manier zorgen wij dat jij nieuwe klanten binnen krijgt.

Get Started!
Meer weten over de ins en outs in de online marketing wereld?

BLOGS

Lees onze laatste blogs op het gebied van online marketing, vind hier tips waarmee jij zelf aan de slag kunt gaan! Mocht je hulp willen dan zijn wij er altijd om te helpen.

Get Started!
Meer online rendement? Of nieuwe klanten in je zaak? Het kan!

WERKEN MET YOUNG ONLINE?

Wil je een samenwerking aan gaan met Young Online om jouw bedrijf een boost te geven? Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder!

Get Started!